Meddelelser

Seniorcaféen er en forening, som drives af frivillig arbejdskraft. Der er et stykke arbejde at udføre. Jeg selv (Aage Mikkelsen) har været frivillig flere gange, og jeg har altid oplevet, at det har været rigtig hyggeligt sammen med andre frivillige at få vor forening til at fungere.

Hvis foreningen fortsat skal eksistere, så kan det kun ske, hvis der er frivillige, som vi gøre en indsats. Det behøver ikke at være de samme hver gang. Du kan melde dig som frivillig og deltage bare en enkelt gang - og hvis du synes om det, så melde dig igen nogle enkelte gange senere.

En helt anden ting er, at det kunne være en mulighed for nye medlemmer på den måde at komme med i "inderkredsen".

Der er andre fordele forbundet med at være frivillig. Frivillige, som deltager fra start til slut får følgende fordele:
  • Gratis entre
  • Gratis spisning
  • Tre drinksbilletter til vand, øl, eller glas vin
  • og - ikke mindst - glæden ved samværet med andre frivillige.
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opleve, at man som en del af et team, får tingene til at ske.
Seniorcaféen har lige afholdt Maritza-fest. Traditionelt skulle vi have serveret "lunken and," som det var traditionen på Maritza; men vi har før haft problemer med det, og Jill talte mig også fra det.I stedet fik vi Zambiansk gryde. Den fik vi mange positive tilkendegivelser for og - indrømmet - også nogle negative. De var nu meget, meget få.

Vi fik også sunget efter de omdelte Maritza-sanghæfter. Thorlei havde forberedt sig, så han fik gæsterne til at synge med, i et omfang, som overraskede mig positivt.

Der var ikke så stor tilslutning til denne fest. Det kunne måske skyldes, at vi ikke havde annonceret i Aarhus Onsdag. Det har muligvis betydet noget; men jeg tror, at det var fordi mange var syge af influenza.

Men - trods det mindre deltagerantal - så var der en god stemning og stor danseglæde.