Meddelelser

Seniorcaféen er en forening, som drives af frivillig arbejdskraft. Der er et stykke arbejde at udføre. Jeg selv (Aage Mikkelsen) har været frivillig flere gange, og jeg har altid oplevet, at det har været rigtig hyggeligt sammen med andre frivillige at få vor forening til at fungere.

Hvis foreningen fortsat skal eksistere, så kan det kun ske, hvis der er frivillige, som vi gøre en indsats. Det behøver ikke at være de samme hver gang. Du kan melde dig som frivillig og deltage bare en enkelt gang - og hvis du synes om det, så melde dig igen nogle enkelte gange senere.

En helt anden ting er, at det kunne være en mulighed for nye medlemmer på den måde at komme med i "inderkredsen".

Der er andre fordele forbundet med at være frivillig. Frivillige, som deltager fra start til slut får følgende fordele:
  • Gratis entre
  • Gratis spisning
  • Tre drinksbilletter til vand, øl, eller glas vin
  • og - ikke mindst - glæden ved samværet med andre frivillige.
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opleve, at man som en del af et team, får tingene til at ske.
Vi har afholdt festugefest i Klostergade 37 den 2. september. Det har før været diskuteret, om Seniorcaféen kunne trække tilstrækkeligt mange fra festugen til Klostergade. Det viste sig da også, at der ikke kom så mange, som der plejede at komme. Det hænger nu nogenlunde sammen økonomisk, så vi regner med, at vi også vil gøre det til næste år.

Fordelen ved, at der var færre deltagere, var, at så var der bedre plads på dansegulvet – og der blev danset meget til Thorleis musik.

Vi var lidt urolige for maden. Den var forsinket. Det skyldtes trafikproblemer – vist nok på Randersvej. Vi fik maden – kun ca. 5 minutter forsinket.

Jeg, og dem, som jeg var sammen med, var meget begejstrede for maden. Jeg fik nok 10 – 12 uopfordrede tilkendegivelser fra gæster, som var af samme mening. Jeg har senere fået tilkendegivelser fra 2 gæster, som syntes, at maden var for dårlig. Det tager jeg selvfølgeligt alvorligt, for forholdet 10-12 til 2 er for dårligt et grundlag at vurdere noget på. Der er rigtig mange, som ikke har givet udtryk for deres mening om maden. Jeg kunne da opfordre til en debat på Facebook, så jeg kunne få et indtryk af den generelle mening.

Jeg må indrømme, at jeg tænker på, at hvis man prøver at gøre alle tilfredse, så gør man ingen tilfredse; men hvis jeg oplever, at der er mange, der er utilfredse, så vil vi gøre noget ved det.