Meddelelser

Seniorcaféen er en forening, som drives af frivillig arbejdskraft. Der er et stykke arbejde at udføre. Jeg selv (Aage Mikkelsen) har været frivillig flere gange, og jeg har altid oplevet, at det har været rigtig hyggeligt sammen med andre frivillige at få vor forening til at fungere.

Hvis foreningen fortsat skal eksistere, så kan det kun ske, hvis der er frivillige, som vi gøre en indsats. Det behøver ikke at være de samme hver gang. Du kan melde dig som frivillig og deltage bare en enkelt gang - og hvis du synes om det, så melde dig igen nogle enkelte gange senere.

En helt anden ting er, at det kunne være en mulighed for nye medlemmer på den måde at komme med i "inderkredsen".

Der er andre fordele forbundet med at være frivillig. Frivillige, som deltager fra start til slut får følgende fordele:
  • Gratis entre
  • Gratis spisning
  • Tre drinksbilletter til vand, øl, eller glas vin
  • og - ikke mindst - glæden ved samværet med andre frivillige.
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opleve, at man som en del af et team, får tingene til at ske.
Seniorcaféen afholdt 60'er-fest den 5. maj. Den gik - som det plejer at være tilfældet - rigtig godt. Vi er en forening med en masse positive og aktive medlemmer. Det er trods alt dem, der skaber festen. OK - musikken (Ole Vendelbo og Viggo Poulsen) var med til at skabe grundlaget.

Vi var knap så mange, som vi plejer at være. Der var adskillige afbud på grund af sygdom. Det ramte også de frivillige. De havde en rigtig hård dag. Det gør en forskel om der er 14 eller kun 9½ frivillige.

At der var så mange afbud fra medlemmerne, gjorde at der var mulighed for at tage imod de tilmeldinger, der reelt kom for sendt.

Med hensyn til tilmeldinger, så vil vi gerne opfordre medlemmerne til at tilmelde sig i rimelig god tid. Vi bestiller maden hos Jill onsdagen før. D.v.s. at tilmeldinger, der kommer senere end tirsdag, ikke kan bestille med spisning. I løbet af fredagen før festen udskriver vi de forskellige ting, vi skal bruge om lørdagen. Tilmeldinger, der kommer om fredagen, skaber ekstra besvær ved, at vi manuelt skal til at rette i udskrifter og antal. På selve lørdagen er det stort set umuligt at få kontakt med os.

DERFOR - sørg venligst for at tilmelde jer senest tirsdagen før festen. Det vil vi blive meget glade for - TAK.