Meddelelser

Seniorcaféen er en forening, som drives af frivillig arbejdskraft. Der er et stykke arbejde at udføre. Jeg selv (Aage Mikkelsen) har været frivillig flere gange, og jeg har altid oplevet, at det har været rigtig hyggeligt sammen med andre frivillige at få vor forening til at fungere.

Hvis foreningen fortsat skal eksistere, så kan det kun ske, hvis der er frivillige, som vi gøre en indsats. Det behøver ikke at være de samme hver gang. Du kan melde dig som frivillig og deltage bare en enkelt gang - og hvis du synes om det, så melde dig igen nogle enkelte gange senere.

En helt anden ting er, at det kunne være en mulighed for nye medlemmer på den måde at komme med i "inderkredsen".

Der er andre fordele forbundet med at være frivillig. Frivillige, som deltager fra start til slut får følgende fordele:
  • Gratis entre
  • Gratis spisning
  • Tre drinksbilletter til vand, øl, eller glas vin
  • og - ikke mindst - glæden ved samværet med andre frivillige.
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opleve, at man som en del af et team, får tingene til at ske.
Seniorcaféen holdt festugefest den 1. september. For nogle år tilbage holdt man ikke fest i festugen, fordi man frygtede, at vi ikke kunne konkurrere med den.

Det har vist sig, at det ikke er noget problem. Vi havde en rigtig god tilslutning - lige godt 120 personer. Vi fik stegt flæsk og persillesovs og vi dansede til musik af Kristian Danielsen

Det var en vellykket aften; men vi havde et par problemer:

Det ene var, at der var et andet arrangement i huset samtidig med os. Da de gik hjem, låste de yderdøren efter sig. Det indebar, at gæster, der kom senere, ikke kunne komme ind. Vi fik låst op.

Det andet var, at døren på herretoilettet låste sig selv, når nogen forlod toilettet. Vi fandt ud af, hvordan vi kunne undgå det.