Forside

Sådan foregår en typisk danseaften i Seniorcaféen den første lørdag i måneden i Klostergade 37 - blå sal:
  • Kl. 15:00 De frivillige møder op og udfører det arbejde, der får festen til at fungere.
  • Kl. 17:00 Dørene åbnes for de gæster, der ønsker at spise. Gæsterne myldrer ind, for at finde den plads, hvor de gerne vil sidde. De køber en øl eller et glas (flaske) vin, og der er almindeligt socialt samvær. Det er nemmere at tale sammen, før musikken spiller.
  • Kl. 18:00 Vi spiser sammen, og det sociale samvær fortsætter.
  • Kl. 19:00 Der spilles op til dans. En ny musiker fortalte, at han var positivt overrasket. Han var vant til, at der skulle spilles 3-4 sæt, før folk kom på gulvet. Her oplevede han, at da han have spillet 3-4 takter, så var gulvet fuldt - og det var det resten af aftenen.
  • Kl. 21:00 (ca.) er der kaffepause - med småkager. Da er der igen mulighed for at tale sammen - og vi afholder vort "store" lotteri. Det er faktisk også ret populært. Man skal huske at købe lodder ved indgangen.
  • Kl. 21:30 (ca.) Dansen fortsætter.
  • Kl. 23:00 (ca.) slutter vi - og de frivillige går i gang med oprydning. De frivillige har undervejs vasket op, ryddet borde - og ellers gjort, hvad det er muligt at gøre på forhånd.
  • Kl. 24:00 - bedste fald, så slukker og lukker vi i Klostergade 37. Så har de frivillige haft en arbejdsdag på 9 timer, og de har det godt med det, fordi de ved, at alle deltagerne værdsætter det, og det er en dejlig fornemmelse, at få sådanne ting til at ske.
Seniorcaféen i 2020
Vi har nu fastlagt datoer for 2020 og lavet aftaler med musikere. Vi har flittigt brugt populære musikere, som vi kender, og som vi er glade for at danse til. Det drejer sig om Ole Vendelbo / Viggo, Thorlei Ravnsbæk og Kristian Danielsen.

Vi prøver også en musiker, som vi ikke har haft før. Vi skal jo også prøve noget nyt. Det er Bent Schwartz Jensen. Det, som jeg kan læse på hans hjemmeside, lyder i hvert fald interessant.

Vor fødselsdagsfest lørdag den 2. november forløb, som vi bedst kunne ønske os med god musik af Ole Vendelbo og Viggo, med god mad fra Jill og med veloplagte medlemmer, som var mødt talstærkt op.

Rygning Vi har fået en henvendelse fra Klostergadecentret om at rygning er forbudt alle steder i bygningen. Overtrædelse af dette forbud kan indebære, at foreningen ikke længere kan leje lokalet.

Vi kan derfor blive nødt til at ekskludere medlemmer, som ikke overholder det.