Forside

Sådan foregår en typisk danseaften i Seniorcaféen den første lørdag i måneden i Klostergade 37 - blå sal:
  • Kl. 15:00 De frivillige møder op og udfører det arbejde, der får festen til at fungere.
  • Kl. 17:00 Dørene åbnes for de gæster, der ønsker at spise. Gæsterne myldrer ind, for at finde den plads, hvor de gerne vil sidde. De køber en øl eller et glas (flaske) vin, og der er almindeligt socialt samvær. Det er nemmere at tale sammen, før musikken spiller.
  • Kl. 18:00 Vi spiser sammen, og det sociale samvær fortsætter.
  • Kl. 19:00 Der spilles op til dans. En ny musiker fortalte, at han var positivt overrasket. Han var vant til, at der skulle spilles 3-4 sæt, før folk kom på gulvet. Her oplevede han, at da han have spillet 3-4 takter, så var gulvet fuldt - og det var det resten af aftenen.
  • Kl. 21:00 (ca.) er der kaffepause - med småkager. Da er der igen mulighed for at tale sammen - og vi afholder vort "store" lotteri. Det er faktisk også ret populært. Man skal huske at købe lodder ved indgangen.
  • Kl. 21:30 (ca.) Dansen fortsætter.
  • Kl. 23:00 (ca.) slutter vi - og de frivillige går i gang med oprydning. De frivillige har undervejs vasket op, ryddet borde - og ellers gjort, hvad det er muligt at gøre på forhånd.
  • Kl. 24:00 - bedste fald, så slukker og lukker vi i Klostergade 37. Så har de frivillige haft en arbejdsdag på 9 timer, og de har det godt med det, fordi de ved, at alle deltagerne værdsætter det, og det er en dejlig fornemmelse, at få sådanne ting til at ske.
Rettelse Der er desværre sket en fejl på de omdelte flyers.
Det er ikke Thorlei, der skal spille ved efterårsfesten den 5. oktober. Det skal Kristian Danielsen.

Vor festugefest lørdag den 7. september var væsentligt bedre besøgt, end vi havde ventet. Flere end i august - på trods af, at det var festuge. Vi har tidligere ikke festet i september måned på grund af konkurrencen fra festugen. Det var derfor dejligt at opleve, at vi sagtens kan feste i september måned også.

Der skete ikke de store dramatiske ting. Festen forløb stille og roligt. Der var god musik, og der var en god stemning. Det gik i det store og hele som det plejer - og det er jo egentligt også meningen.

Rygning Vi har fået en henvendelse fra Klostergadecentret om at rygning er forbudt alle steder i bygningen. Overtrædelse af dette forbud kan indebære, at foreningen ikke længere kan leje lokalet.

Vi kan derfor blive nødt til at ekskludere medlemmer, som ikke overholder det.