Meddelelser

Seniorcaféen er en forening, som drives af frivillig arbejdskraft. Der er et stykke arbejde at udføre. Jeg selv (Aage Mikkelsen) har været frivillig flere gange, og jeg har altid oplevet, at det har været rigtig hyggeligt sammen med andre frivillige at få vor forening til at fungere.

Hvis foreningen fortsat skal eksistere, så kan det kun ske, hvis der er frivillige, som vi gøre en indsats. Det behøver ikke at være de samme hver gang. Du kan melde dig som frivillig og deltage bare en enkelt gang - og hvis du synes om det, så melde dig igen nogle enkelte gange senere.

En helt anden ting er, at det kunne være en mulighed for nye medlemmer på den måde at komme med i "inderkredsen".

Der er andre fordele forbundet med at være frivillig. Frivillige, som deltager fra start til slut får følgende fordele:
  • Gratis entre
  • Gratis spisning
  • Tre drinksbilletter til vand, øl, eller glas vin
  • og - ikke mindst - glæden ved samværet med andre frivillige.
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opleve, at man som en del af et team, får tingene til at ske.
Ulla og Aage var til et møde med ledelsen på Klostergade­centret, som vi lejer salen hos. De har nogle år fået et tilskud fra kommunen på kr. 350.000,- om året. Det får de ikke fremover. Det ændrer væsentligt på Klostergadecentrets økonomi. D.v.s., at flere ting bliver væsentligt dyrere.

Det vil selvfølgeligt også påvirke vor forening. Mit umiddelbare skøn er, at vi kan klare os igennem, hvis vi forhøjer entréen med kr. 10,-; men der er mange ting, som Klostergadecentret og Seniorcaféen skal have på plads, inden vi præcist kan fortælle om konsekvenserne; men jeg tror, at det er størrelsesordenen.

En anden ting, som jeg (Aage) er mere betænkelig ved, er, at der skal laves nogle ombygninger/ændringer i Blå Sal, som vi jo danser i. Det har været på tale i ret lang tid, og der er ikke sket noget. Nu ser det ud til, at der er ved at ske noget.Det kunne indebære, at vi måske ikke kan bruge Blå Sal nogle måneder i 2019.

KFUM, som ejer bygningen er indstillet på at sørge for "genhusning" af brugerne - dermed også os. Der foreligger ikke noget sikkert og det er også før blevet udsat.

OK. De konsekvenser synes jeg også er til at overse. Men det er da "træls."

Dette er til orientering. Der er ingen grund til at "male fanden på væggen." Jeg synes bare, at jeg ville orientere foreningens medlemmer.